Η Εταιρεία μας

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Με εμπειρία η ΟΙΚΟΣΤΥΛ εδώ και 25 χρόνια, εισήγαγε στην τοπική αγορά νέα καινοτόμα προϊόντα στην επεξεργασία του ξύλου, την εξωτερική και εσωτερική αρχιτεκτονική χώρου. Απευθύνεται σε επαγγελματίες και ιδιώτες για την κατασκευή και την ανακαίνιση κτιρίων.

Χρησιμοποιώντας τη πολυετή εμπειρία εισαγάγει στην αγορά εμπορεύματα με ποιητικά χαρακτηριστικά.
Ξυλεία όλων των ειδών για τη κατασκευή κουφωμάτων, επίπλων, πέργκολας κτλ.
Τα πάντα για τη κατασκευή, την επίπλωση και τη διαμόρφωση κατοικιών.
Για τον εξοπλισμό της κουζίνας, επώνυμα αξεσουάρ, εξειδικευμένους μηχανισμούς, βρύσες, νεροχύτες και επώνυμες ηλεκτρικές συσκευές.
Πόμολα, κουρτινόξυλα, μαξιλάρια, στρώματα, πόρτες Laminate & λουστραριστές, στις διαστάσεις που ταιριάζουν στο χώρο σας.
Πατώματα μασίφ και Laminate. Κουφώματα συνθετικά & αλουμινίου.

Μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα επίπλων, σιδηρικά & είδη κιγκαλερίας, χρώματα, βερνίκια εσωτερικού & εξωτερικού χώρου, οικοδομικά & όλη τη γκάμα της θερμοπρόσοψης.

Μεγάλη ποικιλία σε εργαλεία χειρός, μπαταρίας, ηλεκτρικά, μηχανήματα ξύλου, μετάλλου & κήπου για τον ιδιώτη & τον επαγγελματία.

Με ποιοτικά χαρακτηριστικά και στις διαστάσεις που ταιριάζουν στο χώρο σας! Εύκολα γρήγορα και οικονομικά.

Η πληθώρα των προϊόντων σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες δημιουργούν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η ΟΙΚΟΣΤΥΛ χρησιμοποιώντας την εμπειρία της, αναπτύχθηκε και στο ηλεκτρονικό εμπόριο μέσα από την ιστοσελίδα παρουσίασης www.oikostyl.gr.
Οι χρήστες μπορούν να επικοινωνήσουν και να αγοράσουν τα προϊόντα της αρεσκείας τους, σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές από μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΟΙΚΟΣΤΥΛ